Slik spiller du bridge på nett

Du har kanskje lyst til å lære å spille bridge? Men, så har du ingen i din nærhet som kan spillet eller som kan lære det bort til deg. Kanskje du har lyst til å spille på tider av døgnet som er ugunstige for alle andre der du er, eller kanskje du bare liker å få tiden til å gå eller bli bedre i bridge før du melder deg inn i en klubb. Da er det godt det finnes internett og teknologi og hoder som finner løsninger du kan ta i bruk!

Lær å spill bridge på nett

Å lære å spille bridge tar tid. Det finnes mange kurs der ute og så er det jo selvfølgelig noe som heter at øvelse gjør mester. Du kan lese teori, spille med andre og tid, sammen med en dose tålmodighet, vil dette definitivt gjøre deg til en bedre spiller. Men hva gjør du om du verken kan eller vi spille med andre? Jo, da kan du ta kurset «Lær å spille bridge» på nettet. Dette er et dataprogram som du laster ned og dermed er du klar til interaktiv opplæring i bridge. Noen ganger er det ganske enkelt genialt å kunne spille mot datamaskinen din akkurat når det passer deg!

Nettsteder for bridgespillere

Det finnes en rekke nettsteder for bridgespillere på alle nivåer. På disse kan du delta i turneringer og spill døgnet rundt. Makkere og motstandere kommer fra hele verden og språket som brukes av alle spillerne er engelsk. Snakken går normal via et chat-system og selv om dere ikke er fysisk i samme rom, gjelder de samme normer for høflighet her som alle andre steder der det spilles bridge. Her kommer noen tips til nettsteder du kan teste ut:

  • Funbridge – er en online plattform som er helt kostnadsfri. Egner seg også dersom du vil spille fra andre enheter enn datamaskinen.
  • OKbridge – har nesten 20 000 medlemmer, men her må du betale for å få være med å spille. Språket her er engelsk.
  • E-bridge – er det offisielle nettstedet til den amerikanske bridge union. Her må du også betale for å delta i spill og turneringer. Språket er engelsk.
  • Topbridge – er et faktisk et nettsted laget av nordmenn. Her kan du være prøvemedlem og spille et visst antall spill gratis før du bestemmer deg for å bli medlem og må betale for moroa.

På flere av nettstedene kan du i tillegg til å spille selv, også se på live streaming av store mesterskap med kommentatorer. På den måten kan du kanskje lære et knep eller to av de store mesterne og samtidig se hvordan en stor turnering foregår.

Selv om det er lett å finne plattformer der du kan spille bridge på nett, må du ikke glemme at bridge er et spill som nytes best når det spilles sammen med andre. Det er et spill laget for sosial omgang og hyggelig lag. Å holde kortstokken i hendene er ikke det samme som å trykke på tastene til tastaturet, men det er et godt tillegg og god underholdning når du trenger det!

Privacy Policy